PR og mediehåndtering

20.11.2023

Gjør din historie kjent

I en verden fylt av støy, er det viktig å ha en klar og overbevisende stemme. Aeto hjelper deg med å finne og formidle din historie slik at den når ut til rett publikum og skaper ønsket inntrykk.

Medieforbindelser

Å få oppmerksomhet fra mediene krever mer enn bare en god historie. Det handler om å kjenne de riktige folkene, forstå medielandskapet, og presentere din historie på en måte som fanger journalistenes interesse. Vi har nettverket og kunnskapen som trengs for å få din historie i spaltene.

Kommunikasjon i krisesituasjoner

Når uhellet er ute, er riktig kommunikasjon nøkkelen. Enten du står overfor en PR-utfordring eller en journalist med kritiske spørsmål, hjelper vi deg med å navigere samtalen med integritet, klarhet og formål.

Operativ støtte

Enten du trenger hjelp med å utforme pressemeldinger, medietrening eller daglig medieovervåkning, er vårt team klart til å bistå. Vi tilbyr en rekke tjenester som sikrer at din kommunikasjonsstrategi er helhetlig, konsistent og effektiv.

Ditt PR-partnerskap

Ved Aeto ser vi på vårt engasjement som et ekte partnerskap. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov, utfordringer og mål, og skreddersyr vår tilnærming deretter. La oss hjelpe deg med å bygge og beskytte ditt omdømme i media.